HOME > EMPRESA > sobre prisma

sobre prisma

Desprès de més de 30 anys al mercat, els actuadors Prisma són coneguts arreu del món, arribant a ser el punt de referència gràcies a la seva robustesa i fiabilitat. El seu èxit resideix en la continua millora de qualitat, el desenvolupament dels seus productes i un servei personalitzat, orientat a satisfer les necessitats de cada client.

Empresa

Malgrat tot el que ha crescut Prisma com a fàbrica des del 1980, any de la seva fundació, en els darrers anys ha evolucionat en coneixements i capacitat tècnica, per oferir solucions complertes, des de l’automatització de tot tipus de vàlvules fins al control de qualsevol procès de conducció de fluids.

Mecànica Prisma fabrica quatre famílies d’Actuadors Pneumàtics, segons la seva aplicació: alumini rilsanitzat, acer inoxidable, plàstic industrial i per altes temperatures. Tots construïts sota les normes internacionals: ISO, DIN, NAMUR, VDE, VDI, ATEX, CE, DNV, PCT, SIL2.

MECÀNICA PRISMA està acreditada per la norma de qualitat ISO TS-29001, API Q1. Exporta més del 65% de la seva producció a més de 45 països en els cinc continents.