SOBRE PRISMA

Després de més de 30 anys en el mercat, els actuadors Prisma són coneguts a tot el món, arribant a ser punt de referència gràcies a la seva robustesa i fiabilitat. El seu èxit radica en la contínua millora de la qualitat, el desenvolupament dels seus productes i un servei personalitzat, orientat a satisfer les necessitats de cada client.

Malgrat el molt que ha crescut Prisma com a fàbrica des de 1980, any de la seva fundació, en els últims temps ha evolucionat en coneixements i capacitació tècnica, per a oferir solucions completes, des de l’automatització de tota mena de vàlvules fins al control de qualsevol procés de conducció de fluids.

Mecànica Prisma fabrica quatre famílies d’Actuadors Pneumàtics, segons la seva aplicació: alumini rilsanizado, acer inoxidable, plàstic industrial i per a altes temperatures. Tots construïts sota normes internacionals: ISO, DIN, NAMUR, VDE, VDI, ATEX, CE, DNV, PCT, SIL2.

Mecànica Prisma està acreditada per la norma de qualitat ISO TS-29001, API Q1. Exporta més del 65% de la seva producció a més de 45 països en els cinc continents.

empresa-prisma

Els nostres productes

Mecànica Prisma ofereix una àmplia gamma de productes de qualitat per a l’automatització de vàlvules i els processo de conducció de fluids.

empresa-productos

APLICACIONS DELS NOSTRES PRODUCTES

Les nostres vàlvules es poden usar en nombroses aplicacions: equips de rentada i neteja industrials, maquinària de refrigeració, esterilitzadors i autoclaus, per a la mescla de pintures, tints i colorants, etc.

Phasellus maximus placerat

Nulla pretium purus sit amet eros semper sodales. Phasellus massa risus, condimentum a ligula id, varius aliquet purus. Nam rutrum diam vel risus mollis, vitae efficitur diam vulputate.

captura-de-pantalla-2021-05-14-a-las-9.49.11

Phasellus maximus placerat

Phasellus maximus placerat

Start typing and press Enter to search